Bæredygtighed er grundlaget for alt, hvad vi gør

ESG

Bæredygtighed & ordentlighed

Hos winoto er ESG ikke noget nyt. Faktisk har vi dyrket bæredygtighed og ordentlighed i alt, hvad vi gør, lige siden virksomheden blev grundlagt i 2007.

Lige fra den måde, vi driver forretning på og vores ledelsesstil internt til vores fysiske produkter og forbrugsvarer.

Og vi gør en målrettet indsats inden for socialt ansvar (CSR).

  De små ting – og de store

  Vores klimaaftryk overalt i den industrialiserede verden er alt for stort. Og det virker som en håbløst uoverkommelig opgave at ændre på det. Men vi tror på, at små tiltag også gør en forskel i det store billede. Bare vi er mange nok, der tager et bevidst valg om at gøre vores bedste for bæredygtigheden. I det store – og i det små.

  Hos winoto rådgiver vi om IT-systemer og hardware. Og vi hjælper vores kunder med at få den løsning, der passer til deres behov. Ikke mindre, men heller ikke mere. For hvorfor anskaffe ny hardware, hvis det reelt ikke er nødvendigt, fordi det nuværende stadig har et par års god levetid tilbage?

  Vi vil hellere tjene penge på at sælge den rigtige løsning, når behovet er der og det giver mening.

  Dét mener vi er bæredygtigt. På alle måder.

  Hvad er ESG?

  ESG er en forkortelse for Environment, Social og Governance.

  Det en metode til at strukturere en virksomheds arbejde med bæredygtighed inden for miljø- og klimamæssige forhold, sociale forhold og ledelsesmæssige forhold.

  Genbrug af hardware

  Når det er nødvendigt, at IT-hardwaren hos vores kunder skal udskiftes, tilbyder vi at sørge for, at det kommer videre på en bæredygtig måde.

  Det betyder, at vi fx rydder alle pc’er og nulstiller dem, så alle data er fjernet fuldstændigt.

  Derefter forærer vi de gamle pc’er til værdigt trængende, som måske ellers ville købe en billig ny pc, der sandsynligvis holder i kortere tid end en genbrugs-pc. Og hver eneste ny pc belaster miljø og klima.

  Derudover er vi en del af Circular Computing-initiativet, hvor ældre pc’er genanvendes.

  Og vi sørger selvfølgelig også for, at alt andet hardware bliver genbrugt eller genvundet på forsvarlig og bæredygtig vis. 

  Bæredygtigt image

  Af hensyn til klimabelastningen vælger vi online support, når det er muligt. Men vi kører også hvert år en del kilometer, når vi skal ud til vores kunder.

  Dog ikke længere i vores ellers højtelskede gamle ven; en Mazda Demio fra 2006.

  Den holdt vi fast i gennem 15 år, så den til sidst blev en stor del af vores image. Hvilket vi faktisk var lidt stolte af. For den kørte fantastisk, og den opfyldte alle vores behov. Hvorfor så skrotte den før tid?

  Sådan tænker vi hele vejen rundt; med fokus på miljø og bæredygtighed!

  Find os på

  Erritsø Møllebanke 10
  7000 Fredericia

  Vi har åbent

  Man-Fre: 8 - 16

  Kontakt os på

  Ring: 76 24 00 56

  Send mail: winoto@winoto.dk