Få et gratis IT-servicetjek til erhverv

Hvad får du med et gratis IT-servicetjek til erhverv?

Vi gennemgår typiske følgende:

Eksisterende hardware

Installeret software & versioner

Backup

Netværk & serverløsning

Sikkerhed - Digitalt & fysisk, inkl. adgangskodepolitik

Med udgangspunkt i gennemgangen tager vi en snak om, hvad du og virksomheden har brug for, og hvilke udfordringer du evt. oplever. Vi tager også en snak om, hvordan du med Winotos forslag kan få, og vedligeholde, et optimalt IT-setup.

Når du har overblik over din virksomheds IT-setup, får du ikke kun ro i maven i forhold til sikkerheden, – det bliver også nemmere at planlægge, hvor der skal sættes ind for at sikre, at alting fungerer optimalt. – Både nu og fremover.

 

Har du overblik over virksomhedens IT-setup?

 

I mange virksomheder er IT-systemet noget, der vokser lige så stille fra år til år i takt med, at der opstår nye behov hos medarbejderne, ledelsen eller kunderne.

Der bliver indkøbt nye pc’ere og nyt software. Måske har man selv en server, eller man indgår en serveraftale med en ekstern leverandør. Og det kører egentlig fint.

Men efterhånden som der bygges på, kan der opstå problemer: Måske forsvinder vigtige data pludselig, uden mulighed for gendannelse. Måske er der ikke længere helt styr på sikkerheden. Du er måske også nået dertil, hvor du går og overvejer om det er på tide at få pc’ere eller software opdateret, men du kan bare ikke finde tid til at få overblikket?

Det ved vi hos Winoto. Og det er en udfordring vi rigtigt gerne vil hjælpe dig med at få styr på i din virksomhed.

Derfor tilbyder vi at kigge forbi for at udføre et ganske gratis tjek af din virksomheds IT-setup. Det koster dig kun en time af din tid… Og måske lige en kop kaffe eller to. 

Find os på

Erritsø Møllebanke 10
7000 Fredericia

Vi har åbent

Man-Fre: 8 - 16

Kontakt os på

Ring: 76 24 00 56

Send mail: winoto@winoto.dk