Om winoto

DIN IT-PARTNER

WINOTO

Firmaet winoto blev grundlagt den 1. november 2007, med den vision at tilbyde det danske erhvervsliv, funktionelle og prisbillige produkter samt software applikationer.
Dette kædet sammen med en pålidelig og “snusfornuftig” bruger support, danner et stærkt fundament for virksomheden.

Omkostningerne bliver holdt på et absolut minimum, hvilket kommer kunderne til gode.
Der er hverken store forkromede kontorlandskaber, Armani jakkesæt, store dyre biler eller atombombe sikrede serverrum til flere mio. kroner (hvem er der alligevel til at gå på nettet efter en krig???).

Hos winoto, arbejder vi efter devisen. “IT til tiden, og det på dansk”

Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at overholde aftaler, og komme til den aftalte tid.

Har vi en aftale onsdag klokken 12, kommer vi onsdag klokken 12. Ikke næste dag, næste uge eller slet ikke. Det kan selvfølgelig være vi bliver forsinket eller forhindret, men vi giver altid besked herom.

Og det der med “vi taler dansk” – Jo ser du, det nytter jo ikke meget at vi står og lirer en tale a’la “Vi har omkonfigureret RAIDet på serveren og initieret scrubbing, ETA en på den er……” af.

I stedet kunne vi have sagt “Vi har nu tilføjet den nye harddisk, og bedt den spejle sig med den eksisterende, så du er sikret, hvis den gamle går i stykker. Så kan den køre videre på den nye. Vi forventer den er færdig klokken….” – Det giver mere mening i vores ører.

Hverdagen hos winoto

Find os på

Erritsø Møllebanke 10
7000 Fredericia

Vi har åbent

Man-Fre: 8 - 16

Kontakt os på

Ring: 76 24 00 56

Send mail: winoto@winoto.dk