Fokus på socialt ansvar (CSR)

SOCIALT ANSVAR

Socialt ansvar i winoto

Hos Winoto har vi altid følt et stort socialt ansvar. Derfor er det helt naturligt for os, at vi arbejder med CSR og yder et bidrag, hvor vi kan.

Vi har valgt at støtte på tre måder:

  • Ved at uddanne elever inden for IT
  • Ved at åbne op for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet
  • Gennem sponsorater, donationer og frivilligt arbejde

Uddannelse af elever

Vi mener, at alle virksomheder, der har mulighed for det, bør bidrage til uddannelse af elever/lærlinge. Og til generel opkvalificering af arbejdsstyrken.

Ganske enkelt fordi vi har brug for veluddannede mennesker. Unge som ældre. Og hos winoto vil vi ikke bare skumme fløden af andres arbejde og nøjes med at ansætte medarbejdere, som allerede er uddannet.

Vi skal og vil selv bidrage.
Derfor blev vi i 2018 godkendt som lære- og praktiksted for IT-elever.

Hvad betyder CSR?

CSR står for Corporate Social Responsibility; virksomheders sociale ansvar. Det er en metode, der sætter fokus på, hvordan en virksomhed opfører sig samfundsmæssigt forsvarligt og ansvarsfuldt.

Samarbejde med Fredericia Kommune

Vi tror på, at alle mennesker har fortjent en chance. Og at alle kan noget. Også selvom de måske har udfordringer, der gør, at de er kommet ud på kanten af arbejdsmarkedet.

Derfor tilbyder vi gerne at hjælpe med arbejdsprøvninger, flexjob og praktikforløb.

Mange af de mennesker, vi har åbnet op for, har fået fodfæste på arbejdsmarkedet. Andre har opnået en afklaring og mulighed for at komme videre med deres liv på andre måder.

Nogle gange lykkes det ikke for os at hjælpe, sådan som vi havde håbet at kunne. Men når det lykkes – så er det verdens bedste følelse!

Sponsorater og anden støtte

Vi støtter også forskellige sociale tiltag og foreninger for at hjælpe dem med deres arbejde for syge, socialt udsatte og andre på randen af livet.

Både i form af sponsorater og donationer, og i form af frivilligt arbejde.

Vi kan desværre ikke støtte alle. Men hvis du har en god sag, som vi kan hjælpe dig med, er du velkommen til at kontakte os.

Find os på

Erritsø Møllebanke 10
7000 Fredericia

Vi har åbent

Man-Fre: 8 - 16

Kontakt os på

Ring: 76 24 00 56

Send mail: winoto@winoto.dk