GO GREEN

BÆREDYGTIG IT

Winoto & Circular Computing

En bærbar computer, der både er CO2 neutral og bæredygtig, hører vi ikke ofte om,

men nu er løsningen her til både erhverv og private, og fordelene er rigtig mange.

Winoto har indledt et samarbejde med Circular computing, et koncept hvor computere bliver reproduceret efter en tjekliste med hele 100 punkter. Det giver dig sikkerhed for, at intet er overladt til tilfældighederne. Alle processerne er ISO certificerede, og det gælder både for måden den bliver renoveret på, de arbejdsforhold ansatte arbejder under, til det minimumsantal timer der skal bruges på hver eneste computer. Derfor kan vi også med ro i maven tilbyde en 3-årig garanti på de computere, vi leverer. Det er uanset, om du skal have B2B løsning med 10.000 bærbare til din virksomhed eller blot en enkelt til privat brug, garantien er stadig 3 år. En langt bedre garanti end ved ny køb!

Mere end refurbished
Når du køber en Circular computer hos Winoto, får du en computer med 97% performance i forhold til en tilsvarende ny med samme maskinrum. Da vi kun reproducerer kvalitetsmaskiner fra Dell, Lenovo og HP, vil det aldrig blive en forskel, du kan mærke. En Circular computer er genfremstillet, og det vil i praksis sige, du får en bærbar pc som er i samme eller bedre stand end originalen, og hvor slidte dele er udskiftet med nye tilsvarende eller bedre. Oveni alt dette er kabinettet også nymalet, så du får en computer, der fremstår som ny.

Billig computer til den klimaansvarlige
Vi går på ingen måde på kompromis med ydeevne eller kvalitet, men derfor kan en kvalitets-pc udmærket være både klimavenlig og spare miljøet for unødvendig rovdrift. Hvem vil ikke gerne tage klimaansvar, og specielt når det er så let, som at investere i en grøn it-løsning?

Og når vi taler om investeringen, så er prisen på en bæredygtig computer også ganske attraktiv, for som udgangspunkt sparer du mindst 30% i forhold til en tilsvarende ny.

En bærbar pc med lavt klimaaftryk
En Circular computer er certificeret CO2 neutral i sit klimaaftryk. Helt konkret betyder det, at for hver eneste bærbare computer, der sælges, er der plantet 5 nye træer, klimaet er skånet for 316 kg CO2, i forhold til en ny, miljøet er sparet for 190.000 liter vand og ikke mindst 1,2 ton mineraler udgravet fra miner. Jep, det lyder for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det virkelighed.

Vi er alle bevidste om betydningen af at få reduceret udledningen af CO2, om at vi alle må tage et klimaansvar. Hvad mange ikke er klar over, er at når en computer produceres, drives der i den grad rovdrift på nogle af Jordens ressourcer, og at den rovdrift ødelægger kæmpe landskabsarealer med vidtrækkende konsekvenser for både miljø og lokalbefolkning i de ramte områder. Det er her, du kan være med til at gøre en forskel ved at investere i en klimavenlig løsning, når det gælder din eller virksomhedens it.

 

Ved at benytte Circular Computingtm pc’ere  i din virksomhed, er du med til at støtte etiske, sociale og bæredygtige initiativer.

 En Circular Computing Laptop er certificeret CO2 neutral.

 Vi planter fem træer for hver solgt Laptop sammen med de internationalt anerkendte miljøorganisationer WeForest og OneTreePlanted.

Indkøb af Circular Computing Laptops støtter sol, vind og grønne energi projekter i Afrika og Asien.

Tekniske specifikationer

[dss_masonry_gallery images=”323,322,321,319″ gallery_orderby=”rand” columns=”2″ gutter=”5″ use_thumbnails=”on” fix_lazy=”on” _builder_version=”4.14.8″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/dss_masonry_gallery][dss_masonry_gallery _builder_version=”4.6.5″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dss_masonry_gallery]
[dss_masonry_gallery _builder_version=”4.6.5″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dss_masonry_gallery]

Tekniske specifikationer:

  • 12-14” modeller fra serierne HP Elitebook, Lenovo T og X series samt DELL Latitude E series
  • Intel i5 4, 5 og 6 gen processorer
  • 8 GB RAM
  • 256 SSD
  • Mulighed for levering med skræddersyet image.

Lidt om Circular Computing 

Circular Computing er verdens første certificerede CO2 neutrale Enterprise Grade Laptop med 3 års garanti.

Fælles for alle produkterne er at de har gennemgået en 5 timers gen-produktion efter ISO 8887 standarden, og en 100 punkts kvalitetskontrol.

Produktet leveres med en ny overfladebehandling og fremstår visuelt i en hidtil uhørt høj kvalitet.

Alle Circular Computing maskiner leveres med nyt LCD-panel, ny SSD og nyt batteri.

Alle Laptops er diskret Co-branded med Circular Computing logo for at signalere at der er tale om et etisk og bæredygtigt gen-produceret produkt.

For hver solgt Laptop planter vi 5 træer i samarbejde med WeForest og OneTreePlanted.

https://circularcomputing.com/

Find os på

Erritsø Møllebanke 10
7000 Fredericia

Vi har åbent

Man-Fre: 8 - 16

Kontakt os på

Ring: 76 24 00 56

Send mail: winoto@winoto.dk